Allt du behöver till gården hos Kellfri

Avkalle

Allt du behöver till gården hos Kellfri

Har du ett lantbruk, antingen stor- eller småskaligt? Då vet du att det behövs en hel del hjälpmedel för att kunna bruka jorden och sköta gården effektivt. Att ha en och samma leverantör är smidigt, något som vi ska berätta mer om i den här texten.

Viktiga redskap för gården

Själva vitsen med att bo på en bondgård är ju att kunna bruka jorden samt att kanske kunna ha djur. För det behöver du emellertid en del redskap. Hos Kellfri.se hittar du allt du kan tänkas behöva. Där finns viktiga redskap som till exempel harvar, gödselspridare, stängsel, nät, kantklippare och allt du kan tänkas önska dig. De har även ett stort utbud av redskap och maskiner för byggnation samt skogsbruk.

Därför ska du använda effektiva redskap

Har du precis flyttat till en bondgård eller har du drivit en bondgård i många år? Då kan det vara bra att veta att du kan effektivisera din jordbruksdrift med rätt typ av redskap. Visst kan man göra mycket för hand, men det tar tid och blir ofta tungt. Vill du ha en större odling för att till exempel kunna öppna en gårdsbutik eller kunna leverera närodlade grödor till butiker? Då går arbetet mycket snabbare med hjälp av en traktor med plog och harv. Du som äger en bondgård vet att en sådan fyller en samhällsfunktion och ju effektivare du kan arbeta, ju mer kan du bidra till ett mer klimatsmart samhälle.

Allt från en och samma leverantör

Att driva en gård kan vara både tungt och stressigt. Kanske orkar du inte riktigt leta i många skilda butiker efter exakt det du behöver. Då kan det vara skönt att veta att Kellfri har precis allt du behöver för att effektivisera din dagliga drift på gården. Här finns hjälpmedel som passar hos både det stora och det småskaliga jordbruket, dessutom till bra priser och med snabb frakt.

Om författaren

kalle administrator